Professioneel Mediator

Mijn naam is Hanc Dijkstra. Met meer dan 30 jaar ervaring in het bedrijfsleven, in diverse functies. En ervaring met problemen op allerlei gebied.
Men zegt over mij dat ik geduldig ben en relaties prijzen mij vanwege het vermogen om te luisteren en te vertalen. Bovendien een people manager, die in staat is om mensen te coachen. Mijn stijl is nieuwsgierig, analytisch, pragmatisch en resultaatgericht. 
Als mediator kom ik in aanraking met allerlei soorten problemen en conflicten. Graag achterhaal ik het ontstaan van de problemen en wil ik ieders belangen zien te weten te komen. Er spelen bovendien allerlei uiteenlopende krachten bij een conflict. Door mijn persoonlijke stijl begeleid ik de partijen, via mediation, naar een gezamenlijk overeen te komen oplossing.
De expertise en ervaring van mij ligt vooral bij de zakelijke mediation en de arbeidsmediation. En als er behoefte is aan training en/of coaching op het gebied van mediation-vaardigheden kan ik u hierbij ook helpen. Naast de zakelijke mediation en de arbeidsmediation werk ik samen met Kleve Mediation voor het bemiddelen bij conflicten in het sociaal domein.